Cena menu - 82 Kč, bez polévky 75 Kč (restaurace), 75 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
Pondělí 21. 8.
Polévka: Selská1,7 1. 120 g Přírodní kuřecí plátek s hermelínem, vařené brambory, mrkvový salát1,6 2. 350 g Čočka na kyselo, klobása, chléb, kyselá okurka1
Úterý 22. 8.
Polévka: Frankfurtská 1 1. 120 g Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory se špekem a cibulkou1,3,7 2. 350 g Střapačky se zelím a s uzeným masem1,3,7
Středa 23. 8.
Polévka: Vývar s těstovinou1,9 1. 120 g Kuřecí kousky a fazolové lusky na slanině, vařené brambory1 2. 120 g Segedínský guláš, houskový knedlík1,3,7
Čtvrtek 24. 8.
Polévka: Zeleninový boršč1,7,9 1. 120 g Krůtí medailonky ve švestkové omáčce, tolárky1 2. 350 g Zapečené palačinky s tvarohem, ovoce1,3,7
Pátek 25. 8.
Polévka: Česneková1,3 1. 120 g Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík1,3 2. 350 g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, kyselá okurka1,7
SO - NE: restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč. Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114