talk show

"SIRÉNY NA CESTÁCH"

Pátek 30. 9. 2022 - 18:00

Zcela nová zábavná talk show ženské trojice hereček a zpěvaček Sandry POGODOVÉ, Jitky ASTEROVÉ a Lindy FINKOVÉ - "SIRÉNY NA CESTÁCH". Jejich neotřelý smysl pro humor a vzájemná chuť si ze sebe utahovat vás shodí ze sedadel. Pořad je plný šťavnatých vyprávění a historek ze zákulisí natáčení a divadelního světa. To vše prošpikováno šansony a písněmi z muzikálů tvoří dokonalý program, na který budete dlouho vzpomínat s úsměvem na tváři. Po skončení pořadu je ještě jako bonus autogramiáda. Talkshow se uskuteční sále MKCF. Vstupné 200 korun.

Vstupenky zakoupíte od 1.8. online nebo v MIC Fulnek.

 

vstupenky zakoupíte zde

 

 

Vhodné pro: 
Všechny
gastrofestival

BURČÁKFEST

Sobota 24. 9. 2022 - 14:00

Festival všeho dobrého, co k vínu patří. V rámci programu se kromě burčáku můžete těšit také na řízenou degustaci vína pod dohledem zkušeného vinaře, prodej vína a prosecca, kvalitní občerstvení atd. Nebude chybět tradiční cimbálová muzika a pro děti skákací hrad. Akce se uskuteční na náměstí Komenského a vstup je zdarma.

Vhodné pro: 
Všechny
cestovatelská přednáška

Tomáše Vejmoly - Na kole do Gruzie a zpět

Středa 21. 9. 2022 - 18:00

Zveme všechny milovníky cestování na přednášku Tomáše Vejmoly Na kole do Gruzie a zpět. S humorem jemu vlastním bude povídat o tom, jak bez jakýchkoliv zkušeností s cyklistikou vyrazil na svou první cestu dlouhou 7 500 km s 50 eury v kapse a projel 8 zemí za 101 dní. Přednáška se uskuteční v Knurrově paláci. Vstupné 50 korun, vstupenky zakoupíte od 1.9. v Komenského knihovně.

Vhodné pro: 
Všechny

Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF