Neděle 3. říjen 2021

  • 03.10.2021 - 17:00 Místo konání:
    Předprodej vstupenek:
    MKC Fulnek

    KONCERT "VLAK DO CHATTANOOGY"
    Permoník zpívá písničky z hudebních filmů, známých muzikálů a populární melodie.

    PERMONÍK CHOIR KARVINÁ působí při Základní umělecké škole Bedřicha Smetany v Karviné a Středisku volného času Juventus Karviná. Tvoří jej 7 sborů - 230 zpěváků a zpěvaček ve věku přibližně od 5 do 65 let. Sbor vznikl před 55 lety v roce 1966, jeho zakladateli byli Eva a Ivan Šeinerovi .Dnes patří ke světové sborové špičce a na světových soutěžích sbírá nejen velké uznání a obdiv, ale také jedno ocenění za druhým.
    Často bývá hostem orchestrů, ať už dechových či symfonických například Česká filharmonie, Janáčkova filharmonie a další. Ve spolupráci s nimi pak provádí symfonie, mše, oratoria i kantáty. Každou sezónu vystoupí Koncertní sbor Permoník přibližně na 40 koncertech. Stal se také rezidenčním sborem soutěže JANTAR, kde vystupoval s řadou špičkových interpretů populární hudby jako je Tomáš Klus, Eva Farna, David Stypka, Mirai, Nedivoč, Vladivojna La Chia aj.

    Koncert je sestavený ze slavných muzikálových, filmových a populárních melodií. Ve scénicky zpracovaném programu s kostýmy mají své místo muzikály Mamma Mia, Jesus Christ Superstar,... Otevřít celý článek

Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF