Cena menu - 85 Kč, bez polévky 78 Kč (restaurace), 80 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
Pondělí 7. 1.
Polévka: Kapustová 1,3,7 1. 120g Vepřový kotlet v hořčičné omáčce, vařené brambory1,3,7 2. 350 g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané sýrem, kyselý okurek1,3,7
Úterý 8. 1.
Polévka: Zeleninová 1,3,7,9 1. 120g Vepřová pikantní směs, opékané brambory 1,3,7 2. 200 g Zapečená brokolice se šunkou a sýrem, bramborová kaše, kompot1,3,7
Středa 9. 1.
Polévka: Vývar s těstovinou1,3,7,9 1. 100 g Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík1,3,7 2. 150 g Kuřecí játra, vařené brambory, tatarská omáčka1,3,7
Čtvrtek 10. 1.
Polévka: Zelná s klobásou 1,3,7 1. 120 g Smažená vepřová kapsa plněná tvarůžky, šťouchané brambory, přízdoba1,3,7 2. 350 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce 1,3,7
Pátek 11. 1.
Polévka: Krupicová s vejci 1,3,7 1. 120 g Krůtí medailonky se šípkovou omáčkou, vařené brambory, salát 1,3,7 2. 350 g Boloňské špagety, sýr1,3,7
Sobota 12. 1.
Sobota: restaurace uzavřena.
Neděle 13. 1.
Neděle: restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč.
Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114