Polévka: Krupicová s vejci 1,3,7 1. 120g Frankfurtská omáčka, houskový knedlík 1,3,7 2. 150 g Veselá játra, šťouchané brambory1,3,7
Středa 5. 12.
Polévka: Gulášová1,3,7 1. 120 g Vepřová panenka, restované žampióny, opékané brambory1,7 2. 350 g Knedlíky plněné uzeným masem, zelí1,3,7
Čtvrtek 6. 12.
Polévka: Vývar s hráškem a rýží 1,3,7,9 1. 120 g Zvěřinový guláš, houskový knedlík1,3,7 2. 350 g Kokosové palačinky s jablkovou náplní, ovoce1,3,7
Pátek 7. 12.
Polévka: Hrachová1,3,7 1. 120 g Pštrosí vejce, bramborová kaše, kompot1,3,7 2. 200 g Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot1,7
Sobota 8. 12.
Sobota: restaurace uzavřena.
Neděle 9. 12.
Neděle: restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč.
Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114