Uzavření restaurace MKCF

Sobota 30. 4. 2022 - 12:50 - Úterý 31. 5. 2022 - 23:50
Vážení a milí, zkusili jsme to, snažili jsme se, dělali možné i nemožné, ale nejde to.
Proto jsme se rozhodli restauraci MKCF (včetně rozvozu) od 1.5.2022 uzavřít.
O jejím dalším osudu vás budeme informovat.
My ovšem nekončíme, ba naopak...chceme, ať je vám u nás dobře, ať se cítíte fajn, bavíte se a užíváte si smíchu, radosti, hudby, tance a kultury jako takové.
Těšíme se na vás při kulturních akcích a věřte, že jich chystáme víc než dost!!!
Děkujeme vám za přízeň a nezapomeňte #bezvasTonejde
kino

Croodsovi: Nový věk a Betlémské světlo

Pátek 6. 5. 2022 - 16:30

Další díl tradičního filmování bude patřit nejslavnější pravěké rodince a české novince Betlemské světlo z rukou otce a syna Svěrakových. 

Croodsovi: Nový věk od 16:30 hod. vstupné 50,-Kč

Za to, že jsou Croodsovi trochu zaostalí, může nepochybně táta Grug. Ten se držel hesla „Všude dobře, v jeskyni nejlíp“ a bránil jim tak v osobním rozvoji. Když konečně překonali strach a Grugův odpor, zjistili Croodsovi, že svět může být báječným místem k životu, když máte kliku a narazíte na nějaký ten úrodný a bezpečný plácek. Po mnoha našlapaných kilometrech a řadě příjemných i nepříjemných zážitků Croodsovi takové místo našli. Mělo jen jednu nevýhodu. Žila na něm jiná rodina – Lepšíkovi. Už jejich příjmení napovídá, že jsou na trochu jiné civilizační úrovni než viditelně zaostalí Croodsovi. Vynalézavý Fíla Lepšík, hlava rodiny, zajistil svým blízkým komfort, o jakém se Croodsovým ani nesnilo. I díky tomu je jeho rodina milá, vlídná a přátelská a plně připravená přivítat Croodsovy ve svém stromovém domě, kde mají kromě mnoha vymožeností i pravěkého předchůdce televize. Z historie víme, že když na sebe narazí různě vyspělé civilizace, nevyhnutelně to mezi nimi začne skřípat. A skřípe to i mezi Croodsovými a Lepšíkovými a je to slyšet na míle daleko. To skřípání dosáhne to až za vysokou zeď, kterou Lepšíkovi vybudovali, aby se ochránili před nebezpečím, které tam číhá. Jenže žádnou zeď nepostavíte tak, aby byla nepřekonatelná, a tak je dost možné, že se hrubá síla neotesaných Croodsů ještě bude náramně hodit. (CinemArt)

trailer

 

Betlémské světlo od 19:00 hod. vstupné 120,-

Stárnoucímu spisovateli Karlu Šejnohovi (Zdeněk Svěrák) už psaní nejde jako dřív. Nedokončené povídky se mu hromadí v hlavě, jejich postavy vylézají na denní světlo a dožadují se, aby autor pokračoval v ději. Všichni něco chtějí. Fotograf Matěj chce získat nedobytnou Vendulu z lékárny, pan Bohumil prosí, aby udělal zázrak, automechanik Bakalář by chtěl být léčitelem. Do toho vstupuje z reálného světa Šejnohova manželka, která si myslí, že už by měl psaní nechat a konečně se věnovat jí. Komedie s prvky magického realismu servíruje univerzální otázky lidského života s nadsázkou a humorem. Scénář filmu Jana Svěráka vznikl na motivy oblíbených povídek Zdeňka Svěráka.

trailer

 

Vhodné pro: 
Všechny
divadelní představení pro základní a mateřské školy

Příhody včelích medvídků

Úterý 10. 5. 2022 - 9:20

Představení o Čmeldovi a Brumdovi si užijí děti z místních mateřských a základních škol. Brumda a Čmelda jsou malí čmeláci, které většina z nás jistě zná z televizních večerníčků. Díky moudrým radám své maminky a s pomocí svých kamarádů Housenky, Motýla a krásné Berušky tentokrát šťastně překonají nástrahy hladového Pavouka, zachrání miminko a stanou se hrdiny celého palouku, když dopadnou strašidelného zloděje Pučmelouda! No schválně… Víte, kolik má beruška berušek, proč je sluníčko tak nízko a proč si pavouk tak pomlaskává? Ne? Tak s Čmeldou a Brumdou se to dozvíte.

Vhodné pro: 
Všechny
představení

ŠTÍSTKO A POUPĚNKA "BYLO NEBYLO"

Neděle 22. 5. 2022 - 15:00

A vida! Štístko a Poupěnka vás znovu provedou fantastickým světem pohádek v představení Bylo nebylo. Nejmenším broučkům ukážeme, jak dělají zvířátka v písničce A co dělá. Taky se naučíme, že bychom si raději měli čistit zoubky, aby nás nenavštívil Kazizub Auvajs. Konečně se dozvíme, jak to dopadlo s Karkulkou, když se dostala do babiččina domečku v písničce Červená Karkulka 2. Zachráníme princeznu, porazíme draka, zkrátka nevzdáme to a pomůže nám s tím Princ Bajaja. Zasmějeme se Pejskovi a Kočičce a jejich nekonečné honičce. Seznámíme se se spoustou hudebních nástrojů a bude to Paráda. Taky budeme papat zdravé jídlo a cvičit s písní Papám, papám. Zatančíme si s novinkou Prázdniny a oprášíme osvědčené hity jako Stonožka Ponožka, Tanči tanči, Bláznivý den a Kamarádi. Tak vzhůru do fantastického světa pohádek, písniček a tanců se Štístkem a Poupěnkou v úplně novém představení Bylo, nebylo! Od ledna 2022. Délka představení cca 60 minut. Představení doporučujeme pro děti od 2 let. Více informací naleznete zde: https://stistkoapoupenka.cz/koncerty/

 ZTP/P: po předložení vstupenky a průkazu ZTP/P u vstupu, bude na místě, v den vystoupení, proplacena sleva 50% z ceny vstupenky. 

 

Kopncert se uskuteční v sále MKCF. Vstupné: 250,- Kč.

 

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE ZDE

 

Vhodné pro: 
Všechny

Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF