ADVENTNÍ KONCERT SBORU PERMONÍK

Neděle 4. 12. 2022 - 17:00

Permoník Choir Karviná – to je 7 sborů a 230 zpěváků z Karviné a širokého okolí, který vznikl v roce 1966. Permoník zpíval v 16 zemích, ve známých koncertních síních Evropy, Asie, Ameriky a Austrá-lie, v koncertních sálech v Shizuoce, Fuji a Tokiu, třikrát v newyorské Carnegie Hall nebo v Sydney Opera House. Permoníci se vám tentokrát představí se svým vánočním programem, kterým zpříjemní chvíle nastávajícího adventu a vánočních svátků. Kromě duchovního repertoáru 20. století např. slavné Ceremony of Carols Benjamina Brittena, vánočních evergreenů jako Bílé vánoce Irvina Berlina, zazní na koncertě také dva vánoční cykly Jana Vičara "Vyšla hvězda", šest vánočních písní z celého světa a cyklus českých a moravských koled "Radujme se", které loni Permoník uvedl ve světové premiéře.

Koncert se uskuteční v kostele sv. Josefa. Vstupné: 250 Kč. Předprodej od 1.10. on-line nebo v MIC Fulnek

 

Vstupenky zakoupíte zde

Vhodné pro: 
Všechny
tradiční akce

ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY

Středa 7. 12. 2022 - 17:30

Tradiční akce, při které se celým Českem ve stejný čas rozezní 5 neznámějších českých koled.
Od 17:30 si podvečer zpříjemníme s kapelou Galia Brothers a zazpíváme si české i světové koledy a vánoční písně.

V 18.00 se pak připojíme k Česko zpívá koledy.
Nebude chybět tradiční svařák, punč a občerstvení z POJĎcafé.

Přidejte sek nám, abychom si společně zazpívali koledy a prožili příjemný adventní čas. Akce se uskuteční na nádvoří Knurrova paláce.

Vhodné pro: 
Všechny

ADVENTNÍ KONCERT - 4 TENOŘÍ

Neděle 18. 12. 2022 - 17:00

Čtyři muzikáloví sólisté a také držitelé cen Thálie, Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo, vytvořili v roce 2017 vokální seskupení 4 Tenoři. Téhož roku poprvé společně zazpívali za doprovodu symfonického orchestru ve Foru Karlín pod taktovkou Maestra Marcella Roty. Jejich repertoár je složený ze slavných muzikálových árií, hitů Karla Svobody a světových evergreenů. Od roku 2019 je doprovází Unique Quartet a kapela pod vedením pianisty a aranžéra Františka Krtičky. Koncert se uskuteční v kostele sv. Josefa. Vstupné: 490 Kč. Předprodej od 1.10. on-line nebo v MIC Fulnek.

 

Vstupenky zakoupíte zde

Vhodné pro: 
Všechny

Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF