Cena menu - 85 Kč, bez polévky 78 Kč (restaurace), 80 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
Pondělí 16. 4.
Polévka: Pohanková1 1. 120 g Krůtí maso, dušená mrkev, šťouchané brambory1,7 2. 350 g Bramborový guláš, chléb1,3,7
Úterý 17. 4.
Polévka: Hrachová1 1. 120 g Smažené kuřecí stripsy, vařené brambory, kompot1,3,7 2. 350 g Rizoto s vepřovým masem a lečem, kyselá okurka1
Středa 18. 4.
Polévka: Vývar s těstovinou1,3,7,9 1. 120 g Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík1,3,7 2. 350 g Pikantní špagety s kuřecím masem, slaninou a česnekem1
Čtvrtek 19. 4.
Polévka: Frankfurtská 1 1. 120 g Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, opékané brambory1 2. 350 g Šišky s mákem, ovoce 1,3,7
Pátek 20. 4.
Polévka: Zelná 1,7 1. 120 g Rybí filé na másle s bylinkami, bramborová kaše 1,3,7 2. 150 g Vepřová játra na slanině, dušená rýže, kyselá okurka 1
Sobota 21. 4.
Sobota: restaurace uzavřena
Neděle 22. 4.
Neděle: restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč.
Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114