Cena menu - 82 Kč, bez polévky 75 Kč (restaurace), 75 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
Pondělí 19. 6.
Restaurace uzavřena - sanitární den.
Úterý 20. 6.
Polévka: Frankfurtská1 1. 120 g Přírodní vepřový plátek, dušená rýže , kyselý okurek1 2. 200 g Salám v těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka1,3,7
Středa 21. 6.
Polévka: Vývar s těstovinou1,9 1. 120 g Pikantní masová směs, hranolky1 2. 120 g Vepřový guláš, houskový knedlík1,3,7
Čtvrtek 22. 6.
Polévka: Zelná s klobásou 1 1. 120 g Přírodní plněná kuřecí kapsa (šunka, sýr), opékané brambory, salát1 2. 350 g Jáhlový nákyp s jahodami, ovoce1,3,7
Pátek 23. 6.
Polévka: Rajská s rýží1 1. 150 g Čevabčiči, hořčice, cibule, vařené brambory1,10 2. 350 g Čočka na kyselo, klobása, chléb, kyselý okurek1,3,7
SO - NE: restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč. Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114