Denní menu týdne 18. 2. 2019 - 22. 2. 2019

Cena menu - 85 Kč, bez polévky 78 Kč (restaurace), 80 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
(Menu 1 ve středu 20. února: 95,- nosiče | 105,- restaurace)

Pondělí 18. 2.

Polévka: Zeleninová - Jarní 1,3,7
1. 120g   Maďarský vepřový perkelt, těstoviny1,3,7
2. 120 g  Smažený camembert, vařené brambory, tatarská omáčka1,3,7

Úterý 19. 2.

Polévka: Polévka z vaječné jíšky1,3,7
1. 120g   Pečená vepřová plec, dušený špenát, bramborový knedlík1,7
2. 120 g  Špíz (vepřové maso, kuřecí maso, žampióny, paprika, cibule), šťouchané brambory 1,3,7

Středa 20. 2.

Polévka:  Krupicová1,3,7
1. 200 g   Vepřová panenka na barevném pepři, hranolky, přízdoba1,3,7
2. 120 g   Kuřecí medailonky v pikantní marinádě, kuskus se zeleninou1
(Cena menu 1: 95,- Kč do nosičů, 105,- v restauraci) 

Čtvrtek 21. 2.

Polévka:  Dršťková 1,7
1. 120 g   Vepřový kotlet se sázeným vejcem a slaninou, pečené brambory1,3,7
2. 350 g   Žemlovka s jablky a tvarohem, ovoce1,3,7

Pátek 22. 2.

Polévka: Vývar s játrovou rýží a těstovinou1,3,7,9
1. 120 g  Svíčková na smetaně, houskový knedlík1,3,7
2. 350 g  Rizoto s vepřovým masem, sypané sýrem, kyselý okurek1,3,7

Sobota 23. 2.

Sobota: Restaurace uzavřena.

Neděle 24. 2.

Neděle: restaurace uzavřena

Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč.
Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114

Alergeny: 1 – lepek, 2 – korýši, 3 – vejce, 4 – ryby, 5 – arašídy, 6 – sója, 7 – mléko, 8 – skořápkové plody, 9 – celer, 10 – hořčice, 11 – sezam, 12 – oxid siřičitý a siřičitany, 13 – vlčí bob, 14 - měkkýši

Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF