Cena menu - 82 Kč, bez polévky 75 Kč (restaurace), 75 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
Pondělí 16. 10.
Polévka: Hrachová1 1. 120 g Rybí filé na másle s bylinkami, vařené brambory1,3,7 2. 120 g Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny1,7
Úterý 17. 10.
Polévka: Česneková1,3 1. 200 g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka1,3,7 2. 120 g Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík 1,3,7
Středa 18. 10.
Polévka: Uzený vývar s kroupami1,9 1. 150 g Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík1,3,7 2. 120 g Kuřecí steak na barevném pepři, hranolky1
Čtvrtek 19. 10.
Polévka: Zabijačková 1 1. 120 g Smažená vepřová kapsa s tvarůžkem, šťouchané brambory, kompot1,3,7 2. 350 g Žemlovka s jablky a tvarohem, ovoce1,3,7
Pátek 20. 10.
Polévka: Hříbková 1 1. 100 g Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže1,6 2. 350 g Francouzské brambory, kyselá okurka1,3,7
Sobota - neděle: Restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč.
Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114