Cena menu - 85 Kč, bez polévky 78 Kč (restaurace), 80 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
Pondělí 19. 2.
Polévka: Zeleninový boršč1,7 1. 200 g Salám v těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka1,3,7 2. 350 g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou1
Úterý 20. 2.
Polévka: Rajská s těstovinou1,3 1. 120 g Smažený kuřecí řízek v cornflakes, bramborová kaše, kompot1,3,7 2. 350 g Fazole na kyselo s párkem, chléb1,3,7
Středa 21. 2.
Polévka: Vývar se smaženým hráškem1,9 1. 200 g Jitrnicový a jelitový prejt, zelí, vařené brambory1 2. 350 g Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou1,3,7
Čtvrtek 22. 2.
Polévka: Hrachová 1 1. 120 g Vepřový kotlet želva, hranolky 1,10 2. 350 g Bramborové knedlíky se švestkami, ovoce 1,3,7
Pátek 23. 2.
Polévka: Zeleninová 1,9 1. 120 g Krůtí medailonky s brusinkovou omáčkou, šťouchané brambory 1,7 2. 100 g Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík 1,3,7
Sobota 24. 2.
Sobota: restaurace uzavřena
Neděle 25. 2.
Neděle: restaurace uzavřena.
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč.
Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114