Cena menu - 85 Kč, bez polévky 78 Kč (restaurace), 80 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky). (Menu 1 ve středu 24. dubna: 95,- nosiče | 105,- restaurace)
Pondělí 22. 4.
Státní svátek - zavřeno
Úterý 23. 4.
Polévka: Hrstková1,3,7 1. 120 g Vepřové nudličky na čerstvé paprice, těstovíny1,3,7 2. 350 g Rizoto s kuřecím masem, sypané sýrem, kyselý okurek1,3,7
Středa 24. 4.
Polévka: Žampiónová1,3,7 1. 200 g Kuřecí steak, pečené brambory, zeleninový salát 1,3,7 2. 120 g Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík1,3,7
Menu 1: 95,- nosiče / 105,- restaurace
Čtvrtek 25. 4.
Polévka: Krupicová s vejci1,3,7 1. 120 g Vepřová krkovice pečená na česneku, bramborová kaše, čalamáda1,3,7 2. 150 g Kuřecí játra oreganito, hranolky, tatarská omáčka1,3,7
Pátek 26. 4.
Polévka: Vývar s játrovou rýží a těstovinou1,3,7,9 1. 100 g Hovězí maso po cikánsku, dvoubarevná rýže1,3,7 2. 120 g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot1,3,7
Sobota 27. 4.
Sobota: Restaurace uzavřena.
Neděle 28. 4.
Neděle: restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč. Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114