Cena menu - 79 Kč, bez polévky 72 Kč (restaurace), 70 Kč do nosičů (rozvoz, dlouhodobé objednávky).
Pondělí 17. 4.
Restaurace uzavřena – Velikonoční pondělí
Úterý 18. 4.
Polévka: Květáková1,7 1. 120 g Ďábelské kuřecí nudličky, vařené brambory1 2. 350 g Rizoto s vepřovým masem, sýr, kyselý okurek1
Středa 19. 4.
Polévka: Cibulová s tymiánem1,3 1. 120 g Vepřový kotlet se sázeným vejcem, šťouchané brambory, salát1,3,7 2. 350 g Střapačky se zelím a uzeným masem1,3,7
Čtvrtek 20. 4.
Polévka: Čočková1 1. 120 g Vepřová panenka se šípkovou omáčkou, bramborová kaše1 2. 350 g Zapečené palačinky s tvarohem, ovoce1,3,7
Pátek 21. 4.
Polévka: Vývar s těstovinou1,9 1. 120 g Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík1,3,7 2. 150 g Holandský řízek, vařené brambory, kompot1,3,7
Sobota – neděle: restaurace uzavřena
Menu podáváme od 11:00 do 14:00 hodin. Změna jídelníčku vyhrazena. Ze stravenek vracíme do 5 Kč. Restaurace tel.: 733 359 326, www.mkcf.cz, ROZVOZ JÍDEL – tel.: 601 563 114