Sobota 23. říjen 2021

  • Koncert zpěvačky Lucie Zet, na kterém zazní světové hity i vlastní písně

    Lucie ZET - zpěvačka a textařka, která již několik let vystupuje pod uměleckým jménem Lucie ZET, disponuje širokým repertoárem písní, a to napříč všemi žánry (pop, rock, disco, muzikál, swing, šanson či lidová píseň). Kromě angličtiny, slovenštiny, němčiny a španělštiny zpívá samozřejmě většinu svých písní v češtině, a to nejen proto, že si sama texty píše. Všechna její vystoupení se vyznačují vysokou profesionální úrovní, kterou předchází rčení, že Lucie ZET „zpívá srdcem i duší“.

    Akce se uskuteční v salónku restaurace MKC. Předprodej vstupenek v restauraci. Vstupné: 123,-






  • Sobota 23. 10.
    18:00

    Zpěvačka a textařka, která již několik let vystupuje pod uměleckým jménem Lucie ZET, disponuje širokým repertoárem písní, a to napříč všemi žánry (pop, rock, disco, muzikál, swing, šanson či lidová píseň). Kromě angličtiny, slovenštiny, němčiny a španělštiny zpívá samozřejmě většinu svých písní v češtině, a to nejen proto, že si sama texty píše. Všechny její vystoupení se vyznačují vysokou profesionální úrovní, kterou předchází rčení, že Lucie ZET ,,zpívá srdcem i duší".


    Místo konání:
    Salónek restaurace MKC Fulnek

    Typ akce: Ostatní




  • Sobota 23. 10.
    18:00

    Ondřej Smeykal svým unikátním a svérázným projevem objevuje nové dosud neprobádané oblasti hry na didgeridoo a posunutím zvukových možností nástroje o několik řádů dále tak pro současné interprety představuje velkou výzvou. Svým pojetím tak vytvořil svou vlastní kategorii. Poukazuje na bohaté kreativní možnosti tohoto nástroje. Maximální využití dechového fondu, práce bránice, mimických a artikulačních svalových skupin spolu s obrovským rytmickým potenciálem didgeridoo činí v podání Ondřeje z obyčejné děravé větve jakýsi malý komorní orchestr. Osobité kouzlo Smeykalova živého přednesu tak v nejednom posluchači budí silný dojem zastoupení většího počtu hráčů, případně použití playbacku a samplingu. Koncertní hra zcela prostá jakéhokoliv přednahrání nebo mixování částí skladeb je i zkušeným didgeridoo hráčům těžko pochopitelná a při živém zhlédnutí vystoupení v posluchači vyvolává často jen němý úžas.


    Místo konání:
    Kostel sv. Josefa ve Fulneku

    Typ akce: Kulturní akce




Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF