Zveme vás na promítání filmu

Nikdy neříkej nikdy

Pátek 27. 10. 2023 - 19:00
Místo konání: 
Sál MKC Fulnek

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

Režie: Braňo Mišík, Hrají: Tereza Kostková, Tomáš Maštalír, Lenka Krobotová, Marek Majeský, Hana Holišová, Ondřej Sokol, Petr Vondráček, Pavla Tomicová, Jana Kovalčíková

Vhodné pro: 
Všechny
Cena vstupenek: 
100 Kč
Předprodej vstupenek: 
Na místě
Zveme vás na promítání animáku

Strašidlo cantervillské

Pátek 27. 10. 2023 - 17:00
Místo konání: 
Sál MKC Fulnek

Po tři staletí strašil Sir Simon de Canterville ve svém sídle Canterville Chase a vskutku dobře se u toho bavil! Jenže jednoho krásného dne koupili dům Američani! Tahle moderní rodinka se nenechá jen tak vystrašit a staré dobré čáry na ni neplatí. Podaří se Siru Simonovi ty otravné cizáky vyhnat ze svého domu? Vydejte se s námi na strašidelný výlet do staré dobré Anglie, kde i duchové stále ještě mají úroveň. (Bohemia MP)

Vhodné pro: 
Všechny
Děti
Cena vstupenek: 
50 Kč
Předprodej vstupenek: 
Na místě

Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF