Dámy na slovíčko

Sobota 18. 4. 2015 - 14:30
Místo konání: 
Sál MKC Fulnek

Sobotní odpoledne věnované nejen ženám proběhne v sále Městského kulturního centra ve Fulneku.
Vstupné: 100,- Kč (v ceně zahrnuta káva, zákusek a možnost slosování o ceny.) Prodej lístků na místě.
V programu vás čeká:

Fitness není trest /Relaxko, M. Čatkosová/ Poradkyně fitness z Relaxka vám přednese, že fitness není pouze o činkách a svalech.

Rodinné konstelace, Ho‘oponopono…… /Silvie Plecháčková/Rodinné konstelace jsou metodou rozvoje osobnosti, sebepoznávání a psychoterapie. Umožňují názorně ukázat a pocítit souvislosti a vztahy mezi členy rodiny. (zdroj: wikipedie)

Ho´oponopono, podobně jako například buddhismus vysvětluje, že nic neexistuje vně, tedy celý okolní svět je pouze obrazem našeho světa vnitřního a způsobu, jak na na něj reagujeme. Vše, co se odehrává uvnitř nás samotných, v naší podstatě, promítáme do našich životů a vytváříme si tak vzpomínky, které následně utvářejí námi vnímanou realitu. (zdroj: http://www.hooponopono.cz)

Ajurvédská terapie a tantrické masáže /Andrea Pawlicová/Co si představit pod pojmem Ajurvédská terapie a tantrické masáže vám přednese paní Andrea Pawlicová.

Orgonity /Andrea Pawlicová/Orgonity jsou energetické kameny. Každý orgonit má svou frekvenci, ve které pulsuje energií. Nadechuje a vydechuje tok energie.

Homeopatie /Monika Besedová/Homeopatie je přírodní, velmi účinná a zcela bezpečná léčebná metoda používaná zejména v alternativní medicíně. Cílem homeopatické léčby je obnovení zdraví a harmonie organismu, nikoli jen potlačování nepříjemných stavů, bez odstranění příčiny.

Tradiční čínská medicína a kosmetika Fohow /J. Mariánek, J. Divincová, M. Brusová/Zástupci firmy Fohow International Company vám představí preparáty tradiční čínské medicíny a poradí jak:

  • provést očistu organizmu
  • snížit cholesterol
  • působí produkty Fohow na to, abychom nestárli zbytečně brzyzískat energii
  • působí na regeneraci organizmu v průběhu vážných onemocnění a mnoho dalšího…
  • představí svou pleťovou kosmetiku pro ženy na dobrovolnici.

Tatatuo, astrologie, numerologie, Tai – chi /Marie Vašicová/

výrobky ze šungitu /Simona Šatránová/

Peruánské bylinky a kakaové produkty /Adriana Petřeková/

V průběhu odpoledne vám budou k dispozici tyto služby: Numerologie, karty, měření tělesného tuku a poradenské služby přednášejících.

Prodej: Svíce z palmového vosku, obrázky z patchworku v paspartě, batikované šátky, koupelové soli a šumivé bombičky do koupele, preparáty a kosmetika Fohow, zdravá strava, orgonity, výrobky ze šungitu, šperky, produkty zdraví aj.

Změna programu vyhrazena. Přesné informace o akci naleznete na www.mkcf.cz

Cena vstupenek: 
100,-

Město FulnekComenius FulnekMěsto FulnekMIC FulnekFulnečka klub

Facebook města Fulneku   Facebook MKCF